כיסוי ביטוח סיעודי במקרה של עקמת נעורים קלה

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

18/08/2015 | 13:30 | מאת: איילת

שלום רב במשך שנים וללא בקשתי מורידים לי דרך ביטוח כללית מושלם גם ביטוח סיעודי. בחודש אחרון הקפיצו תשלום הביטוח מ-36 שח ל63שח, כנראה עקב תקרת גיל (46) כשהתקשרתי לברר מה מהות ההקפצה ועל בסיס מה הביטוח הסיעודי, שאלתי האם יש צורך בהצהרת בריאות מעודכנת ותוך כדי שיחה עלתה הסתייגות מנושא העקמת. הייתה לי בגיל 15 עקמת נעורים של 45 מעלות שדרשה שימוש במכשיר מילווקי (העקמת אינה נראית ויזואלית וכתוצאה מהשימוש במכשיר גם איני סובלת מהגב כלל ולכלל). שאלתי היא האם לא שילמתי בחינם כל השנים וחברת הביטוח תתחמק מתשלום בזמן אמת כשאתבגר ואזדקק לו חלילה , וזאת באמתלה שאין כיסוי ל"סובלים מעקמת" ?

עקמת (למעט אם היא מאוד חמורה) לא שוללת את הזכות לביטוח סיעודי

18/08/2015 | 13:49 | מאת: איילת

האם היסטוריית עקמת קלה מהווה עילה להקפצה של עלות הביטוח הסיעודי או שהתעריף מתומחר באופן רגיל (לפי גיל וכו')?

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד