ניתוח מעקפים

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

06/05/2015 | 00:06 | מאת: שי

שלום רב, אבא שלי נהג מונית (עצמאי) שעבר ניתוח מעקפים לפני כשבוע. לאבי ביטוח חיים של חברת הראל. ניסתי להבין מהן הזכויות והפיצוי הכספי שמגיע לו מביטוח לאומי או מביטוח החיים ולא הבנתי כלום. אני פונה לעזרה והנחיות. מהו הפיצוי המגיע לאבי על הניתוח וכמובן להמשך חייו לאחר הניתוח מביטוח לאומי ומביטוח החיים והאם שווה להתקשר עם "לבנת פורן או זכותי"? תודה ענקית מראש..

הפיצוי לא תלוי בסוג הניתוח אלא במצב הרפואי סביר להניח שחודש חודשיים לאחר הניתוח יחזור לתפקוד מלא ולכן לא יהיה זכאי לתגמול כל שהוא אם חלילה הדברים לא ילכו חלק אז יש מקום לבדוק לגופו של עיניין

07/05/2015 | 09:09 | מאת: אבישי

בריאות לאביך. אבי אותו דבר. החלים יפה, רובם מחלימים יפה. אבי קיבל שלושה חודשים קצבה מביטוח לאומי. בשלושה חודשים הראשונים יש 100% נכות על המעקפים אבל לא מקבלים קצבה, בשלושה חודשים אחרי זה הוא קיבל את הקצבה וזהו. אח"כ כשרצינו שימשיך לקבל, היינו צריכים עזרה מהחברה המרכזית למימוש זכויות. היום מקבל 60% קצבה לכל החיים.

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד