אחוזי נכות כתוצאה מפריצת דיסק

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

02/11/2014 | 15:50 | מאת: חנה ליבמן

שלום. לבעלי פריצת דיסק אשר מומחים טוענים לדעות שונות, מומחה אחד אמר לו שהוא צריך ניתוח ואחר אמר לו שבגילו (38) עדיף לנסות לחיות כך עם הפריצה, ולקחת תרופות. בפועל בעלי צלם סטילס מצליח שמאז שהתחילה לו ההקרנה לרגל שמאל פת לחמנו הושבת... ושום תרופות לא עזרו לו וגם לא משככי כאב בשביל לעמוד 8 שעות על הרגליים בצילום אינטנסיבי של אירוע (אפילו לעמוד במקלחת ישר הוא לא מסוגל). כיצד מתייחסים לעניין בביטוח לאומי ואין ניתן להוכיח שהוא אכן אינו מסוגל לעבוד במקצוע שלו (למרות שיועץ אורטופדי אמר לו לחיות עם הכאב!!! אך הכאב הוא בלתי נסבל ובפועל הוא אינו מסוגל לצלם גם לא צילומי סטודיו, קל וחומר לא צילום אירוע אינטנסיבי כמו חתונה)? מה לעשות? איך להתכונן לועדה? האם יש לנו סיכוי?

אני חושב שהפתרון יגיע מכיוון של פוליסת אובדן כושר עבודה שיש לו אם יש לו ולא מהביטוח הלאומי

02/11/2014 | 16:17 | מאת: חנה ליבמן

אבל אין לו פוליסת אובדן כושר עבודה. מה עושים? אין סיכוי לקבל שום דבר דרך הביטוח הלאומי? אם כן מה כן כדאי לעשות בכל זאת?

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד