כריתת רחם לעצמאית

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

15/04/2014 | 19:26 | מאת: שרון

שלום, אני בת ארבעים ומתוכננת לעבור כריתת רחם מלאה (ללא שחלות) וחלק משלפוחית השתן בחודש הקרוב. האם אני זכאית לאחוזי נכות בגין תהליך זה? האם אני אוכל לתבוע את ביטוח לאומי על ארבעה שבועות של ימי מחלה גם אם אני עצמאית?

סביר מאוד להניח שתוכלי לקבל קצבת נכות כללית יחד עם זה צריך להיות זהרי בתשובה כי לא ראיתי חומר רפואי ואני מסתך רק על המידע שמסרת לי אני מציע שתתייעצי עם אנשי מקצוע, או שתעבירי לי מסמכים רפואיים במייל [email protected]

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד