MRI שד מעקב

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

31/03/2014 | 11:26 | מאת: שלומית

שלום, בעקבות ממצא של ADH בשד(גידול טרום סרטני/מעלה סבירות לסרטן שד) המליץ כירורג השד וכן רופאות הדמיה על מעקב שכולל בדיקת MRI פעם בשנה (ממוגרפיה אינה רלבנטית אצלי ואולטרסאונד אינו מספיק). עשיתי את בדיקת המעקב הראשונה וכעת קופח כללית מסרבת לתת לי טופס 17 בטענה שMRI למעקב אינו בסל. מה לעשות? האם זה משהו שביטוח פרטי מכסה באופן רגיל?

לצערי אין הרבה מה לעשות יש קריטריונים ברורים מתי ניתן לעקוב אחר ממצאים בשד באמצעות MRI

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד