מה התהליך שצריך לעבור כדי לסדר לסבתא עובד זר?

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

16/09/2013 | 10:19 | מאת: יהונתן

היי, סבתא שלי נמצאת בבית אבות ולאחרונה עברה אירוע לב. היא לא מוגדרת במצב סיעודי אבל מתקשה להתלבש לבד, להתקלח, ללכת לשירותים. היא נעזרת בתנועתה בהליכון. אודה לכם אם תוכלו להסביר לי מה התהליך שצריך לעבור כדי שהיא תוכל לקבל עזרה דרך הביטוח הלאומי? האם צריך לפנות לביטוח הלאומי או שלחברות פרטיות בסגנון של דנאל? תודה מראש, יהונתן

אפשרלהסתדר לבד ואפשר להעזר באני מקצוע הכל תלוי ברצון שלך להקשי זמן ועבודה אם לא בא לך לבוד קשה תשלם לאיש מקצוע שיעשה את העבודה עבורך

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד