דרישת חברת ביטוח מלקוח חדש

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

30/08/2019 | 15:21 | מאת: Sh

פניתי לחברת ביטוח על מנת לרכוש פוליסה לי ולמשפחתי, בגלל שאני אדם מסודר ולא מעגל פינות בהצהרת הבריאות פרטתי פרטתיו להם על כל מה שאני זוכר בין היתר עקב דימום רקטלי מועט שחלף, שהיה לי לפני כמעט שנתיים. שפרקטולוג פרטי אבחן פיסןרה. אח''כ הלכתי לגסטרולוגיה שאמרה לי שלפי גילי ומצבי אין לי גורמי סיכון אבל בכל זאת, ולי זכור שזה היה אפילו לבקשתי, נתנה לי הפניה לקולונוסקופיה והיא הצהירה לי שאין לי תסמינים לנתונים מדאיגים ושטוב אעשה אם אגש לדיאטנית על מנת להקל מעצירות. כרגע אחרי זמן רב שחלף חברת הביטוח מבקשת אישור מרופא שיצהיר שאין לי צורך בבדיקות כלל. האם זה נראה לך הגיוני ותקין מצד חברת הביטוח שאגב הצגתי להם את כל המסמכים הרלבנטיים. והאם רופא ייתן לי אישור שאין לי צורך בשום בדיקה על משהו שהיה לפני כמעט שנתיים. תודה לך.

אני חושב שההתנהלות גם שלך וגם של חברת הביטוח תקינות לחלוטין. החברה רוצה לדעת בוודאות מה מצבך הרפואי וזו זכותה

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד