ביטוח השתלות בחו"ל או ביטוח מחלות קשות?

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

19/08/2019 | 20:09 | מאת: יוסי

מה המצב היום בשטח, האם ביטוחי ההשתלות בחו"ל עובדים או שהם הפכו לסוג של "הונאת מבטח" ולמעשה חסרי ערך, וביטוח ההשתלות בחו"ל האמיתי היחיד הוא ביטוח מחלות קשות שנותן פיצוי מראש על המצב הרפואי שמחייב השתלה בהתאם לחוזר המפקח מ-2009?

קימת בעיה בהשתלת כליה לא בגלל הביטוח אלא בגלל החוק. עדיין חלק גדול מהפוליסות נותנות פיצוי וגמלת החלמה. כמו כן לצערנו לא מעט מבוטחים נדרשים גם להשתלות אחרות כמו לב ריאה כבד וכו. ושם אין שינוי לאומת העבר. פוליסת מחלות קשות גם היא פוליסה מציינת אבל מטרות אחרות. חבל להיות בוטה ולהשתמש במילים לא נכונות כמו הונאה.

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד