קולונוסקופיה

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

31/07/2007 | 17:17 | מאת: יעל מרום

בת 73 אחרי כריתת רחם והקרנות לפני 3 שנים. המרגש טוב והמליצו לי לעשות ולונוסקופיה. יש י שבר שלאחר ניתוח וגם מידיעות קודמות מעיים די מפותלים. איזה קולונוסקופיה עלי לבחור והאם יכולה במסגרת ביטוח מושלם לבצע בבית חולים כי יש לי היסטוריה קרדיאלית. האם מושלם יחזיר לי חלק מהעלות של הבדיקה?

שלום אני מציע לך להתיעץ לגבי סוג הקולונוסקופיה עם הרופא המטפל מאחר ומדובר בחולה מורכב עם בעיה קרדיאלית אני מציע שהרופא גם יהיה זה שיחליט אם לבצע את הבדיקה בבית חולים ציבורי או במסגרת אחרת בברכה ד"ר א פרישמן

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד