האם מגיע תשלום כשאין טופס 17

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

16/07/2018 | 13:40 | מאת: יפית

אדם שאינו תושב ישראל הגיע לארץ לא היה לו ביטוח בקופת חולים בארץ וקיבל אירוע לב והובהל לבית החולים . ותבעו את אביו שחתם בזמן לחץ על טופס ביה"ח ובו הוא ערב על תשלום במידה ויהיה (בסופו של יום בית החולים על סכום 60,000ש"ח בעקבות ששהה בנו בביה"ח 5 ימים ). מה ניתן לעשות במצב כזה האם יש גוף שמממן בסיטואציות כאלו

אין מה לעשות, צריך לשלם היה צריך לרכוש לעצמו ביטוח לפני שהגיע ארצה כמו שכל אדם אחרי היה צריך לעשות

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד