תסמונת עין יבשה לאובדן כושר עבודה

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

11/06/2018 | 23:45 | מאת: יניר

שלום, אני חולה בתסמונת עין יבשה (עיניים יבשות, שורפות, כואבות ולעתים גם מודלקות). הבעיה מחמירה בזמן עבודה מול מחשב (בזמן עבודה על מחשב, צפייה בטלוויזיה, קריאה ונהיגה תדירות המצמוץ נמוכה הרבה יותר). המקצוע הוא מהנדס תוכנה שכמובן מצריך עבודה ארוכה ורציפה עם מחשב. האם בעיה רפואית זו מוכרת ע"י ועדות רפואיות של ביטוח לאומי או חברות הביטוח כאובדן כושר עבודה ? תודה רבה.

צריך להיות מצב מאוד מאוד קשה על מנת שתהיה זכאי לנכות מהביטוח הלאומי או לא.כ.ע מחברת הביטוח.

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד