ביטוח סיעודי שלא מומש

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

27/01/2013 | 11:01 | מאת: מ'

אני אמא לילדה בת 3,בגיל שנה ושמונה הילדה שלי פירכסה בבית ולקחנו אותה לבית חולים שם היא היר נכנסה למצב של הלם ובתצלום בmri גילו שיש לה פגיעה בחומר הלבן של המוח הילדה שלי עברה תהליך שיקומי בבי"ח תל השומר על מנת לחזור לעצמה.הלידה הייתה תקינה ,הילדה לפני המקרה הייתה בריאה לחלוטין והיום היא מוגדרת עם PDD תקשורתי לילדה היה סיעודי מאז שהיא נולדה. וכשפנינו לחברת הביטוח של כלל שעובדים עם מכבי הם אמרו שהם לא מכירים בילדה כסיעודית ושאין להם מה לעשות עם המקרה שילדה עד גיל 4 היא לא עצמאית שזה בולשיט אחד גדול מבחינתי,הילדה מוכרת היום בביטוח לאומי עם 100% נכות תלותית מאוד ,לא גמולה מחיתולים מה אפשר לעשות המצב כזה?

אני מציע שתכנסי לאתר הסיעוד http://www.siudit.co.il/ אני מניח ששם תוכלי לקבל מידע שיעזור לך

27/01/2013 | 12:08 | מאת: מ'

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד