מימון הורמון גדילה בביטוח פרטי קבוצתי

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

08/01/2013 | 12:40 | מאת: שאול

שלום בני בן 15 החל לאחרונה לקבל הורמון גדילה דרך ק'ח כללית . בתשלום חודשי של 300 ש'ח. גובה בגיל 15: 155 ס'מ משקל: 61 ק'ג עד כה נתקל בסירוב מחלקה אנדוקרינית כי נמצא בגבול צילום גיל עצמות עדכני מראה כי הוא מתאים לגיל הכרונולוגי (עד לפני שנה איחר בשנה וחצי) בני הוא בן יחיד,ויש לו בעיות חברתיות קשות. מה הסיכוי לקבלת החזר דרך הביטוח הקבוצתי? תודה

שאול שלום, יש לקרוא היטב את תנאי הפוליסה, לרבות החריגים, בכדי לדעת אם יש סיכוי לקבלת החזר. במקביל לקריאת הפוליסה ולבחינת הכיסוי, אני מציעה לך לפנות לחברת הביטוח ולהגיש תביעה להחזר. לרשותך תמיד

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד