החרגה

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

26/12/2012 | 09:59 | מאת: ד"ר לירון בודינגר

אבי בוטח בכללית מושלם- דקלה לפני כ 16 שנה בהיותו בן 50.בהצטרפותו דיווח על יתר לחץ דם מנערות, אך שכח בתום לב לדווח על חשד לארוע מוחי חולף ( TIA ) בגיל 40 . אצל רופאת המשפחה באבחנות מצויין TIA - למרות שבשחרורו מבית החולים בסיכום המחלה מאז בדיון מוזכר שזהו רק חשד. כעת נמצא במצב סיעודי.המצב קשור למגוון בעיות שהעיקרית נוירולוגית ( ארועים מוחיים חוזרים ). פועל יוצא של כל המהלך הזה הוא שכאשר הגשנו תביעה, נתקלנו בסרוב, כנראה כי הוחלט כעת, לאחר בדיקת תיקו, שכל השנים כמובן לא נבדק למרות הידיעה על יל"ד , להחריג את התחום הנוירולוגי. האם המהלך תקין ? האם יש מה לעשות ?

אני ממליץ לך לקרוא את המדריך שהכנתי בנושא באתר האינטרנט שלי www.siudit.co.il

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד