טיפול בפרנדיזון וסלספט

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

12/07/2017 | 19:46 | מאת: טיפול בפרנדיזון וסלספט

שלום רב בועדה רפואית ראשונה לפטור ממס הכנסה נקבעו הסעיפים הבאים מחלת כבד האוטואימונית + שחמת 40ֵ אחוז עניים-30 אחוז ליחן פלנס-20 אחוז אורטופדיה קרסול ימין 10 ברך ימין 10 קרסול שמאל 10 גב תחתון 10 בסיכום כל הסעיפים נקבעה נכות לצמיתות 78.01 אחוד במשך שנתיים מטופלת קבוע בפרנדיזון וסלספט עם צפי לשנים רבות ואף לכל ימי חיי תופעות הלוואי קשות מאוד. כרגע אני כותבת נכתב ערר לועדה , אשר לא התייחסו למס' בעיות שהצגתי בועדה כגון יתר ל.ד מעל 110 , בעיות לאחר ניתוח שרוול, הקאות, כאבי בטן, אבנים בכיס מרה, דלקת חריפה בושט דרגה 3 למרות טיפול בPPI ועוד... קרתי שכל עוד מטופלים בתרופה כימוטרפית זכאים ל100 אחוז נכות האומנם ? סלספט נחשבת תרופה כימוטרפית ? אשמח להכוונה לחוק תודה

אני בחלט חושב שאת עושה נכון שאת מציגה נתונים שלא התייחסו אליהם לאחר שתקבלי את התוצאה תתייעצי

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד