ביטוח זהב + 1000 ש"ח לתרופות

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

23/12/2012 | 13:24 | מאת: אלון

054авап0היי, קוראים לי אלון(30), מבוטח "זהב" במכבי. משלם ביטוח הרבה שנים ובשנים האחרונות התחלתי לקחת תרופות מרשם שחצי מהם אינו בסל הבריאות והחצי השני כן בסל אך נדרש אישור מיוחד מנרולוג (כדי לקבל הנחה) שכמובן לא נתנו לי. האבחנות שלי עד עכשיו (כל רופא - אבחנה אחרת!!!) הן: דיכאון, דיכאון כרוני, מאניה, ADD, ADHD, וגם קומפולסיביות מסוגים שונים... כל זה ב 40-50 דקות שבהם אני ניסיתי לספר על עצמי (בערך 10 דקות לרופה..). אני שרטט במקצוע, משלם מעל ל 1000 שקל על תרופות בלי שום החזר וגם את הביטוח. נגרם לי נזק משמעותי במשך השנים שהכסף הוא החלק הכי קטן בו (לעומת בעיות במשפחה, בחברה, בעבודה וגם במשטרה...). לא יודע לאן לפנות ואם מי לדבר. להמשיך אני לא יכול וזה כנראה ייגמר בצורה מכוערת.. אשמח לקבל עצה, תודה.

אני מציע שתפנה לעורך דין שמתמחה בתחום נראהלי מסובך מידי להתמודד עם זה לבד

23/12/2012 | 15:25 | מאת: אלון

אני בטוח שאת הע.ד הביטוח זהב גם לא מכסה...) איזה תחום זה בכלל?? אני במצב כמו שלי ביחד אם עורך דין נגד כל מערכת הבריאות?!

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד