הפסקת ביטוח חד צדדית

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

25/02/2017 | 14:11 | מאת: מקשה קושיות

אהלן יש לי ביטוח בריאות די מקיף בהראל. לאחרונה אבחנו אצלי דום נשימה בשינה. האם אני נדרש לעדכן את חברת הביטוח למרות שהמחלה לא מקנה לי עילה כרגע לתבוע את הביטוח? שאלה שניה, במידה ואני מעדכן את חברת הביטוח האם היא יכולה להחליט שהיא לא מוכנה לבטח אותי יותר בביטוח בריאות? תודה

אתה לא צריך לעדכן את החברה בעיות רפואיות חדשות שהחלו לאחר רכישת הביטוח מכוסות

25/02/2017 | 16:44 | מאת: מקשה קושיות

העניין הוא שדום נשימה בשינה הוא בעיה גופנית אבל לא ממש מחלה, אבל הוא ידוע כמחולל או זרז להרבה מחלות אחרות. ולכן כרגע לא התגלתה מחלה חדשה שמכוסה על ידי הביטוח אבל הסבירות למחלות בעתיד עלתה משמעותית. האם חברת הביטוח יכולה להחליט להפסיק באופן חד צדדי את הביטוח כל עוד היא לא צריכה לפצות אותי על מחלות שייתכן ויקרו בעתיד בסבירות גבוהה מזו שהייתה קודם לכן. תודה

התשובה שלי לא משתנה כל בעיה רפואי שהחלה לאחר שרכשת את הביטוח תכוסה. גם היא וגם השלכותיה. כמובן בתנאי שלא היו דברים בעברך הרפואי שלא הצהרת עליהם כאשר רכשת את הביטוח

25/02/2017 | 16:48 | מאת: מקשה קושיות

תודה

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד