רכישת ביטוח ניתוחים לאחר הרפורמה

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

29/01/2017 | 13:06 | מאת: מימי

שלום, ברצוני לרכוש ביטוח בריאות פרטי מהשקל הראשון לניתוחים בארץ ובחו"ל. הבנתי מאתר משרד האוצר, שלאחר הרפורמה האחרונה, פוליסות הניתוחים אמורות להיות אחידות בכל החברות. 1. האם לאור זאת, השיקול המרכזי (מעבר למדד השרות של חברת הביטוח), שאמור להנחות אותי כעת בבחירת ביטוח זה הוא גובה הפרמיה? 2. אני כעת עדיין צעירה יחסית, אך שמתי לב שיש הפרשים גדולים בין החברות השונות בגובה הפרמיות בגיל מבוגר. האם כדאי לקחת זאת כשיקול ברכישת הביטוח, בהנחה שבהמשך יהיה לי קשה לעבור חברה מפאת הדרדרות הבריאות עם הגיל? תודה מראש...

אין ספק שבפוליסות החדשות לניתוחים השיקול המרכזי הוא הפרמיה כאשר את רוכשת ביטוח את אמורה לדעת את גובה הפרמיה מהיום ועד תום תקופת הביטוח

30/01/2017 | 10:22 | מאת: קובי

בפוליסות בריאות החדשות מחודש 2.16 התעריפים הרשומים הם לא סופיים והם מובטחים רק לשנתיים. בנוסף, חברת הביטוח יכולה להעלות את התעריפים עד 20% מבלי לקבל אישור מהמבוטח, כך שמה שזול היום יכול להיות יקר בעתיד. יש לציין שעד הרפורמה התעריפים היו ידועים מראש ומובטחים לכל החיים. בברכה, קובי גרינברגר שחם ביטוח הבית שלך

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד