אובדן כושר עבודה

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

23/08/2012 | 10:34 | מאת: יקיר

שלום רב אני עובד בעבודה משרדית לפני כחצי שנה הפסקתי לעבוד בעקבות כאבים בצוואר ובגב התחתון גילו לי פריצות דיסק בגב התחתון ובצוואר קשה לי לעבוד מאז יש לי ביטוח אובדן כושר עבודה כמובן. הייתי אצל אורטופד מומחה והוא רשם לי אובדן כושר עבודה מלא (זמני) בכל התקופה שלא עבדתי + 30 אחוזי נכות האם אני עתיד לקבל את כל הכסף שלא עבדתי בו (או יותר נכון 75 אחוז ממנו לפי הפוליסה) ומה בנוגע ל - 30 אחוז נכות לצמיתות יש לזה משמעות מבחינה כספית? תודה

הסוגיה הרבה יותר מורכבת 1. איזה ביטוח יש לך, ואיך מוגדר א.כ.ע 2. מה תקופת ההמתנה? 3. האם הביטוח הלאומי יכיר במצב כתאונת עבודה? בקיצור רק על בסיס המידע שנתת אי אפשר לענות לך

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד