ניתוח בתחום הפריון שלא מכוסה בביטוח בריאות פרטי

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

15/08/2012 | 10:49 | מאת: שיר

שלום ברשותי ביטוח בריאות פרטי של מגדל. עלי לעבור ניתוח הקשור בתחום הפריון. חברת הביטוח אינה מאשרת את הניתוח בטענה שכל מה שקשור לפריון אינו מכוסה. לדברי הרופא, שעובד עם חברות ביטוח הוא מבצע ניתוחים מסוג זה ואין בעיה עם חברות הביטוח. אני לא הצלחתי להבין מסוכן הביטוח שלי אם ישנה אפשרות להוסיף לפוליסת הביטוח שלי סעיף המכסה ניתוחים מסוג זה. האם תוכלו בבקשה לעשות לי קצת סדר בבלגן? האם ישנה פוליסה או תוספת לפוליסה אשר מכסה טיפולים שקשורים בפריון ? תודה

בעקרון ביטוחי בריאות פרטיים לא מכסים בעיות פריון מאחר ואני לא יודע איזה ניתוח את צריכה לעבור קשה לי לתת לךתשובה מדויקת יותר

15/08/2012 | 12:20 | מאת: שיר

תודה על המענה. הניתוח הוא: לפרוסקופיה אבחנתית

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד