בדיקת EUS

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

28/06/2007 | 09:56 | מאת: mrngin

שלום אבי , בן 71, עבר בדיקת גסטרוסקופיה ובממצאים סוכם: ממצא פוליפואידי בחלק שני/שלישי של התרסריון. מסקנה: להפנות לביצוע בדיקת EUS. בע"פ הסבירו לנו שמדובר בבדיקה כמו גסטרוסקופיה רק עם ראש אולטרא-סאונד במקום מצלמה זעירה. כשפנינו לקבלת הפניה לביצוע הבדיקה ( EUS ) בשרותי בריאות כללית, נדהמנו לשמוע את התשובה שבדיקה זו אינה בסל הבריאות !? האם אכן כך ??? נשמע לנו מאד מוזר. תודה לתשובתכם.

שלום רב אכן הבדיקה אינה כלולה בסל על פי האינטרפרטציה שניתנת על ידי קופות החולים בברכה ד"ר אודי פרישמן

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד