תביעה שנדחתה

דיון מתוך פורום  זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד

17/07/2012 | 15:28 | מאת: דלית

חמותי בת 79 אובחנה על ידי פסיכוגריאטר לפני שנתיים כחולת דימנסיה היא מבוטחת בכללית מושלם סיעודי מגיל 64 בנוסף לגימנסיה היא. סובלת ממום מולד בלב בשלושת החודשים האחרונים צמודה לחמצן הגשנו תביעה והיא נדחתה בטענה שאינה נמצאת בהגדרהשל תשושי נפש הרופא שהגיע כתב שהיא חולת דימנציה וזקוקה להשגחה במקלחת בנטילת תרופות אך היא מתלבשת לבד ואוכלת עצמאית. הבעיה היא שיש לה אומנם מטפלות מביטוח. לאומי 21 שעות אבל בשאר היום והלילה היא לבד אלמנה מתגוררת בגפה במכתב מהביטוח נכתב שמותר לערער ולתת חוות דעת של פסיכאטר מטעמנו איך אפשר בכל זאת לעזור כדי. שנקבל גינתה ונביא עו בדת זרה?

מה השאלה?

25/07/2012 | 12:12 | מאת: אולגה

שאלתך לא קשורה לביטוח בריאות. אם במקום שחמותך גרה יש חדר פנוי 21 שעות של מטפלת מביטוח לאומי אפשר להמר לתשלום לעובדת זרה.אותה חברה שמעסיקה המטפלת תדאג לזה. תמיד אפשר להגיש בקשה על החמרת מצב ומכתב פסיכיאטר כן יכול לעזור. חבל שמנהל הפורום לא מבין כאלה שאלות פשוטות...

מנהלי פורום זכויות מבוטחים בביטוח בריאות וסיעוד