כוויה

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

26/02/2007 | 17:36 | מאת: דני

לפני חודש נכויתי ביד משמן רותח וטופלתי במשך שבועיים במשחת סילברול ועכשיו הרופא נתן לי משחת גנטתרים האם קימת משחה אחרת שיכולה לעזור לי ? והאם יכולה להשאר לי צלקת מהכוויה ? הרופא אמר לי שהכוויה היא בין דרגה -1 לדרגה -2 האם יש עוד משהו כרגע שאפשר לעשות בכדי שלא ישאר לי סימן הכוויה היא בגודל כ-10 סנטימטר האם משחה זו היא המקובלת לטיפול בכויה

04/03/2007 | 15:05 | מאת:

דני שלום גנטתרים הינו בהחלט אחד מהתכשירים המשמשים לטיפול בכוויות בשלבים מסוימים ואני במקרה זה הייתי בהחלט סומך על שיפוטו של רופא העור שלך. כוויות בדרגה 1,2 בדרך כלל אינן משאירות צלקות או סימנים כלשהם לטווח ארוך.