השוואת ויטמין c

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

02/12/2016 | 08:27 | מאת: שירי

שלום, אני מניחה שאת מכירה את הסרום המפורסם של skinceuticals c e ferulic. קראתי שיש לו תחליף של חברת timeless שעולה ב 100$ פחות ורשימת הרכיבים זהה. קראתי עליו כמה ביקורות והנשים שהשתמשו בו מרוצות. האם הוא ייתן תוצאות זהות ? https://www.futurederm.com/are-other-vitamin-ce-serums-as-effective-as-skinceuticals-ce-ferulic-cosmetics-solutions-timeless-skinmedica/

03/12/2016 | 15:08 | מאת:

שלום שירי סרום ויטמין C הוא אנטיאוקסידנט ידוע המשפר את מרקם העור ,מבהיר ומעדן. ההבדל בין היצרנים תלוי במיצוי של החומר וריכוזו. לגבי שינוי בצבע אני מציעה לשאול במייל את היצרן או החברה .