פצעים מגרדים בעור הקרקפת

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

18/10/2016 | 17:34 | מאת: בת 29 מתוסכלת.

היי, אני סובלת מגיל 14 מפצעים בקרקפת, הם באים והולכים לפעמים נשארים למשך חודשים בקרקפת עד שהם מתחילים להגליד מעט ואז נותרת לי חלקת עור ללא שיער ....עד עכשיו כל מקם שהיה בו פצע כזה והשיער נשר ממנו אחרי, כמה שנים השיער צמח חזרה, כרגע אני אחרי לידה ובמהלך ההריון יצאו לי 2 פצעים בקרקפת שלא עברו לי עד עכשיו כבר מעל חצי שנה שאני איתם ויש לי קרחות וזה מגרד וכמובן שאני מגרדת ומקלפת את הפצעים כי פשוט זה מה שקורה כשמגרדים את זה. מגיל 14 אני מקבלת כל מיני טיפולים, עד עכשיו כלום לא עזר, במהלך ההריון פניתי לרופאת העור שנתנה לי אקנתרים (אחרי שאמרתי לה שכבר נתנו לי תרופות לאקנה וזה לא הועיל)... מה אני עושה??? אני ממש ממש מתוסכלת לא יכולה לפזר את השיער בלי שרואים את האזור הזה....

19/10/2016 | 21:48 | מאת:

אופי הפצעים שלך יכולים להיות קשורים לסוג של אקנה , ממליצה לחזור להתייעצות נוספת של רופא עור .