נפילה השמנה וחומצה היאלורנית

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

18/08/2016 | 09:59 | מאת: שיר

שלום, רציתי לשאול אני דיי רזה בכללי אבל העלתי 5 ק"ג לאחרונה(אני בת 37) האם העליה במשקל יכולה לגרום לנפילת הפנים מאזור צידי הפה לסנטר? האם יש קשר? כי אני רואה שם נפילה אם אעשה דיאטה לא תהיה הנפילה הזו של הפנים? ועוד משהו האם חומצה היאלורונית שתוזרק שם יכולה להרים את הנפילה הזו של הפנים ואת צידי הפה? תודה

18/08/2016 | 21:30 | מאת:

אין כלקשר . חומצה היאלורונית משפרת את הנפח ברקמה , לחות וגמישות . ירידה במשקל מורידה נפחים . ונפילת פנים היא תופעה ביולוגית , לכן פני לייעוץ לקבל חוות דעת פרטנית .