ההשפעה של קצב הירידה במשקל על עור הפנים

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

05/07/2016 | 08:43 | מאת: רוני

היי, אני בת 33, מעשנת 15 שנה. ב-15 שנה האחרונות עליתי וירידתי פעמיים 60 קילו וכתוצאה מכך יש לי הרבה עודפי עור. בנוסף לזה יש לי עור פנים דק מאוד (כלי דם בולטים). היום אני בתהליך של דיאטה (בקצב של קילו וחצי בשבוע) ואני מקווה להוריד עוד 20 קילו. השאלה שלי היא לגבי הקצב האופטימלי לירידה במשקל, מבחינת ההשפעה על עור הפנים. האם במקרה שלי (שכבר יש עודפי עור), קצב הירידה במשקל יהיה משמעותי? תודה

06/07/2016 | 08:08 | מאת:

השפעה של ירידה במשקלים גדולים מאד משפיעה על הפנים , איבוד נפחים , וריפוין של העור . גם העישון לא משפר את המצב . ממליצה התייעצות פרטנית ובמקביל לירידה במשקל טיפול בפנים ובגוף תוך תחזוקה נכונה והקפדה לשמור על המשקל .