משחה טיפולית להחלקת טקסטורת העור

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

04/05/2016 | 13:46 | מאת: אורנית

שלום רב ד"ר, לפני כשבועיים שאלתי אותך בעניין מרשם שקיבלתי מרופאת העור ואותה רקחו לי להידרוקינון 4, ascorbic ac 3, retionic ac 0.05, hydrocortisone 1. הרופאה הסבירה לי שאת המשחה למרוח כל לילה. יש לי 2 שאלות: 1. לפני כשבוע הזרקתי מזרק וחצי של פרלן בלחיים וקמט אף פה ומריונט. מתשובתך בפורום הבנתי שאין בעיה להמשיך עם המשחה ערב לפני הזרקה, ביום ההזרקה וכמובן באופן שוטף (כך אגב גם הבנתי מהפלסטיקאי שראה את המרשם למשחה). קראתי באינטרנט באחד מהפורומים שרופא אחר שמתעסק עם הזרקות (הוא לא רופא עור) אמר שמשחה כזו עלולה ליצור ריאקציה לא טובה עם החומצה ההיאלורונית. האומנם? מאחר ואת רופאת עור בעלת ניסיון - האם אכן אין לי מה לדאוג אם המשכתי וממשיכה למרוח את הקרם? אני חוששת שלא יצרתי לעצמי בעיה ושהחומצה תזוז או תיווצר בעיה כלשהי בגלל שמורחת את המשחה כל ערב. 2. חוץ מהבהרת העור, האם המשחה הזו ספציפית עוזרת למיצוק העור, החלקת קמטוטים, מילוי "בורות" בעור של חורי אקנה, וגם החלקת מרקם צלקות מוגבהות בפנים? תודה רבה רבה

04/05/2016 | 21:44 | מאת:

את ההכנה הרוקחית שקיבלת לא שמים כל יום!אחת ליומיים שלושה כי מזג האויר כבר חם , בבוקר חובה מסנן קרינה 40-50 . אין בעקרון בעיה עם הזרקה של חומצה היאלורונת אחרי 3-5 ימים מיום ההזרקה, בתנאי שאין שטפי דם או רגישות מקומית. זה עושה מיצוק קל ו ושיפור מרקם העור .