ייעוץ לגבי כוויה

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

01/05/2016 | 09:26 | מאת: רוז

שלום בתי בת 4 שנים קיבלה כוויה ממחליק שיער בחום 210. הופיע לה אודם במקום ולאחר זמן מה הופיעה שכבה בצבע חום דקה וזה נראה שמשהו מאוד שטחי וטופל על יד משחת טרולאמין, לצערי יום למחרת בזמן שהיא הייתה משחקת התקלפה השכבה במקום הכוויה ומתחת הופיע עור אדום עז כעת היא עם חבישה ובקופת חולים שמו לה משחה נגד דלקת. אני מאוד מודאגת אם ישאר לה סימן או צלקת במקום הכוויה, אני מעוניינת בהכוונתך.

02/05/2016 | 22:27 | מאת:

איפה הכוויה ? זמן החלמה הוא חודש ומעלה , אי אפשר לדעת מראש אם יישאר סימן , כדאי להיוועץ פרטנית עם רופא עור או פלסטיקאי .