כוויה מלייזר בפנים

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

21/08/2015 | 10:19 | מאת: אהוד

היי דוקטור, אני אהוד בן 21 ואני במצב קשה. היה לי כתם קטן בצד הפנים, שלפי רופאת עור קבעה כי הכתם הזה הינו התרחבות של כלי דם מורחבים. הלכי לקליניקה לטפל בכתם הזה שהפריע לי. הדוקטור השתמש הלייזר פוטונה ועבר לי עליו במשך 2-3 דקות לא יותר. עברו יומיים מאז הטיפול. מאז הכתם המקורי שהיה התרחב ונהיה גדול הרבה יותר. אני ממש מתוסכל לא יודע מה לעשות, אני לא יכול לצאת מהבית. רופא משפחה רשם לי סילברול בפנים 3 פעמים ביום, אולם מקריאה קצרה באינטרנט הבנתי שאסואר להשתמש במשחה בפנים ואני לא רוצה לשים אותה שלא להחריף את הבעיה. מה אני עושה ד"ר בבקשה אני שבר כלי אני מיואש כל כך. מצורפת תמונה: http://www.siz.co.il/my.php?i=zzuydnvcgjng.jpg בבקשה תעזרי לי. אני חייל ולכן עד שאראה רופאת עור זה אולי רק עו. חודשיים שלושה. אני מתחנן לעזרה ממך!!

25/08/2015 | 06:38 | מאת:

הטיפול אותו עשית הוא סוג של כוויה מבוקרת עי לייזר , לכן תגובה צריכה להיות , למה לא פנית למכון המטפל לקבלת עזרה ? ולקבל המשך הכוונה וטיפול, זה מתבקש .