סימני מתיחה

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

16/08/2015 | 17:52 | מאת: דנה

שלום ד"ר, יש לי סימני מתיחה וקראתי באינטרנט על טיפול בלייזר וטיפול בפחמן דו חמצני. את יודעת אם הטיפולים האלה עוזרים, משפרים בצורה ניכרת לעין? (יש לציין שרוב סימני המתיחה שלי אדומים והבנתי שזה הזמן הכי טוב לטפל בהם) עכשיו במידה ואת יודעת, הייתי שמחה לדעת מה מהטיפולים יותר טוב ואם את יכולה להפנות אותי למישהו\מישהי שעושים את הטיפול. תודה מראש, דנה.

25/08/2015 | 06:27 | מאת:

סימני מתיחה אדומים ניתן לשפר { לא להעלים } יש חשיבות למספר גורמים גיל , מיקום, גנטיקה , משקל . הטיפולים נעשים ע"י שימוש בטכנולוגיה של מיצוק העור { גלי רדיו, גלי רדיו רשתיים , LPG משחות }. במרפאות אסתטיקה המתמחות בטיפולי עור , יש לבדוק מידת התאמה לטיפול . יש לקחת בחשבון שנדרשים גם טיפולי תחזוקה .

25/08/2015 | 07:35 | מאת: דנה

תודה רבה. אצלך ניתן לעשות את הטיפולים הללו?