הזעת יתר

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

13/06/2015 | 19:04 | מאת: דני

שלום דר אני סובל מהזעת יתר בפנים וסומק פלאשינג לא רצוי בכל מקום וכל מצב האם אתה ממליץ לי על טיפול כלשהוא שיכול לפתור לי את הבעיה המציקה הזאת שאני חווה יום יום ? האם בוטוקס פותר הבעיה במקרה של תסמונת פסיכוסומטית ומה העלויות של בוטוקוס לכל אזור הפנים ? אם המרפאה שלך עובדת עם ביטוחים משלימים של קופת חולים מאוחדת או ביטוחים אחרים של חברות ביטוח . תודה

13/06/2015 | 20:13 | מאת:

בוטוקס לא מוזרק להזעה או פלאשינג בפנים .ולא בקרקפת . רק בבתי השחי וכפות הידיים . הטיפול בדרך כלל מצריך טיפולים חוזרים כל 6 חודשים .

13/06/2015 | 21:57 | מאת: דני

ישנם רופאי בארץ שטוענים שהבוטלניום אי ניתן להזריק במצח ועוד בכמה נקודות בפנים האם זה יכול לגרום נזק לעור ?