פוליקוליטיס

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

07/06/2015 | 11:24 | מאת: עדי

שלום, אני סובלת מפוליקוליטיס באיזור המפשעה,הישבן,בית השחי ומתחת לחזה, אני מטופלת במשחה אנטיביוטית שתורמת מעט לשיפור אך נשארו צלקות רבות ורציתי לדעת האם יש איזשהו הליך להסרתם או טשטוש, כל דבר שיעלים אותן. תודה

08/06/2015 | 09:14 | מאת:

לצערי להעלים אין אפשרות כי יש בעיה במנגנון לריפוי פצעים . ניתן לשפר באמצעות משחות המכילות ויטמין A אך לא לשימוש בקיץ , בעונה יותר קרירה , ניתן למרוח בערב 4- 5 בשבוע בערב ל6 חודשים , יהיה שיפור.