הסרת שיער בלייזר

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

19/05/2015 | 01:01 | מאת: סנאית 22

שלום רב . יש לי מספר שאלות : 1) האם לאחר דלקת בזקיק השיער מותר לחזור לגלח ומה הסיכונים של דלקת זו ? האם זה יכול להיפך למשהו כרוני ? אפשר למות מזה ? האם דלקת זו נרפאת ? 2) לבעלות שחלה פוליציסטית מותר לבצע טיפול השרת שיער בלייזר ? ובמידה וכן איזה טיפול מומלץ ? האם הוא יכול לעזור לשיעור היתר ?

22/05/2015 | 07:55 | מאת:

ניתן לחזור לגלח בזהירות הסרת שיער בלייזר או IPL מתאימה ואין בעיה עם מדובר בשחלה פוליציסטית , עדיין יש צורך לטפל בשיעור יתר . יכול להיות שידרשו יותר טיפולים .