רפואה אסטטית

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

21/04/2015 | 15:20 | מאת: רועי

שלום דר.. יש לי 2 שאלות: 1. האם ניתן לקעקע איזור שקיימת בו צלקת מכוויה? מלפני כ4 שנים הייתה לי כוויה דרגה 3 בשוק והיא החלימה לאחר שנה והצלקת די מכוערת. האם זה אפשרי/ את מכירה דרכים חלופיות לשיפור המראה ? 2. איזה טיפול מומלץ לצלקות ישנות מאקנה באיזור הגב ואיפה כדאי לטפל? תודה רבה, רועי

21/04/2015 | 21:04 | מאת:

1-על כוויה לא ממליצה לעשות קעקוע , המקום עבר טראומה ויש חסר יכול לריפוי , עצם החריטה של הקעקוע על הצלקת יכול לגרום לצלקת גדולה יותר ודלקת לאורך זמן . 2- צלקות ישנות או שקועות בגב מגיבות פחות מאשר צלקות על הפנים. לכן למרות טכנולוגיות מאד משוכללות אשר עוזרות לשפר , לעדן לא להעלים !!! רובן עוזרות לפנים שם מחסן הריפוי יותר איכותי .