כוויות כתוצאה מטיפול לייזר

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

01/04/2015 | 20:48 | מאת: ורד

שלום, לפני שלושה ימים עשיתי טיפול רביעי להסרת שיער בלייזר, ולראשונה היתה לי תגובה חריגה לטיפול. כרגע אני עם נקודות אדומות כהות רבות (בצבע אדום כהה- כמו של חבורה כשנפצעים) על הירכיים. האם כדאי להשתמש בסילברול? כמו כן, העור שלי נוטה לפיגמנטציה, ולוקח זמן רב עד שעוברים כתמים כדוגמת פצעים וכד'. האם הכתמים יעברו? תודה, ורד

03/04/2015 | 16:31 | מאת:

בדרך כלל כוויות אלו עוברות , כן למרוח סילברול , להימנע מלבישת מגדים צמודים , להימנע משמש ומקורות חם , ולהתייעץ עם המכון המטפל .