סוגי חוטים מומלצים ותופעות לואי לעור דק ורגיש

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

28/03/2015 | 00:16 | מאת: מיכל

הוצע לי לבצע להרים את נפילת צידי הסנטר בחוטים. יש לי עור דק ורגיש , מהם תופעות הלואי מטיפול זה , ואלו סוגי חוטים קיימים ומומלצים.

28/03/2015 | 18:22 | מאת:

חוטים נספגים מיועדים לתת רשת תת עורית המשפרת את הגמישות בעור ויוצרת אפקט הרמה . יש חוטים בגודל , עובי שונה המותאמים ל לצידי הפנים , מצח לחיים . חוט אינו נותן נפח ולכן משלבים אותו עם הזרקות של חומרי מילוי . חוטים נספגים תוך מספר חודשים , תופעות לוואי כמו הזרקות נפיחות , שטף דם . עור דק ורגיש אינו קונטרואינדיקציה להזרקות .