שיפור מרקם העור ע"י משחות רפואיות

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

25/01/2015 | 12:20 | מאת: ליאור

שלום ד"ר, אני משתמש כבר 5 שנים עם הפסקות קלות בין לבין במשחות שאני מקבל במרשם: רטאויט, אדפרין, לוקסיד (כמובן שרק אחת מהן בזמן הטיפול...) בהתחלה ראיתי שינוי דרמטי, קילוף ממשי של העור הישן וחידוש מרקם העור, בהיר ונקי מחספוס וכדומה. היות ואני משתמש על-בסיס יומיום במשך שנים במשחה ומעליה בקרם לחות, אני לא שם לב לשינויים כבעבר, האם זה נורמלי? האם הקילוף צריך להיראות לעיין לאורך כל השימוש בתכשירים? האם יצירת הקולגן זה העיקר לאחר הקילוף? אשמח להארות והערות שאני לא מודע להן.... שבוע טוב, ליאור.

25/01/2015 | 22:46 | מאת:

אתה משתמש בתכשירים איכותיים וטובים וממליצה להמשיך, תמיד בתחילת הטיפולים יש יותר קילוף עם הזמן , רואים פחות קילוף למרות שיש התחדשות טובה של העור . השימוש וההתמדה משפרים כל הזמן את העור .

01/02/2015 | 22:59 | מאת: אייל

היי דר אני טופלתי ברואקוטן וסיימתי את הטיפול לפני שבעה חודשים כעת יש לי כתמים על העור אדומים שמאוד מפריעים לי חלק מרופאי העור שהלכתי אליהם אמרו שזה רק סימנים וחלק צלקות קלות, אני אולי ארצה לעשות פילינג לייזר בעתיד אך בגלל המחיר הרב ובגלל שארצה לחכות עוד זמן מה כי אני מפחד שזה יפגע לי בעור הוא נהיה דק יותר מהרואקוטן, אני רוצה להשתמש ברטאויט השאלה האם למרוח על הכתמים עצמם בלבד או שכבה דקה על כל הפנים חוץ מאזור העיניים כמובן? והאם זה יעזור? האם עדיף לי להשתמש בג'ל ולא בקרם ושאלה אחרונה האם זאת גם משחה שמורחים על הפצעים? תודה רבה.