חוטים להרמת פנים

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

21/01/2015 | 10:18 | מאת: יהודית

ראיתי כתבה בעיתון בריאות ותגובה של רופא כי חוטים יצרו מורסה בפניה של אישה וזו נאלצה לעבור ניתוחים. הרופא ציין כי זהו גוף זר. האם חוטים מסיסים הם שיפור של חוטים קודמים? האם החוטים יעילים בהרמת הסנטר או הפנים ובטוחים? מאוד מודה. כמו כן, ביוסיל? תזונה ללא סוכרים? מה יעיל להצערת עור?

22/01/2015 | 08:11 | מאת:

יש חוטי תפירה נספגים ויש כאלו שאינם . חוטי תפירה מקורם בחוטים בהם משתמשים לניתוחים כמו לב למשל . חוטים אלו נספגים לגמרי , בטוחים , והסיכוי לתופעות קיים בכל כניסה של מחט לעור . היתרון בחוטים אלו אפקט הרמה של הפנים, ובטיפול איכותי התוצאה מוצלחת .