נקודת חן שנראית כמו פצע

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

17/09/2014 | 13:38 | מאת: אור

כבר כמה שנים שבסוףהאף שלי קיימת נקודה אדומה שנראית כמו פצע, בקוטר של חצי סנטימטר, היא בולטת ומשנה צבע מידי פעם, לפעמים כהה יותר ולפעמים בהירה יותר. רופאת המשפחה טוענת שזוהי נקודת חן בהירה, הבעיה היא שהיא בולטת הרבה יותר וצבעה מדאיג. אני חייל, ולכן לא מצליח לקבוע תור לרופא עור כבר זמן רב, מה אני אמור לעשות על מנת להסיר אותה?

17/09/2014 | 16:16 | מאת:

17/09/2014 | 16:19 | מאת:

אם הבעיה קיימת מזה שנים איך לא הגעת עד עכשיו לרופא עור ? ממליצה לקבוע תור מסודר לבדיקה חוות דעת וטיפול