הסרת נמשים \פיגמנטציה

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

16/06/2014 | 17:23 | מאת: יניב

<p>שלום אני מעוניין להסיר את הנמשים שיש לי על הפנים המצב לא גרוע כל כך אבל זה ממש מפריע לי שהגוון עור שלי לא אחיד ובמיוחד שאני בעל גוון עור בהיר ככה שזה ממש בולט .. קראתי &nbsp;שעם אני מבצע את התהליך אני חייב להימנע מחשיפה לשמש באיזור המטופל והבעיה אצלי היא שכל המטרה שלי היא שאני אוכל סוף סוף להישתזף בשמש ולא לפחד שהנמשים יצאו ויבלטו עוד יותר ויגרמו לגוון יותר לא אחיד ממה שקיים ..אני מרגיש שמפה או מפה אני נישאר באותו מקום</p>

18/06/2014 | 22:18 | מאת:

נמשים הם כתמים באזורים חשופים לשמש בעיקר , הם ביטוי לנטייה גנטית כך שלהיפטר מהם לגמרי אין אפשרות , יש אפשרות להבהיר ע"י משחות או טכנולוגיה , בחשיפה לשמש חוזרים