הרקפת 39 ראשון לציון

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

07/05/2014 | 21:08 | מאת: לאה

באיזה חוטים את משתמשת האם יש הבדלים בין סוגי החוטים ? מה נפוץ היום. שמעתי על כל מיני שמות איזה תוצרת הם? שמעתי גם שיש גדלים מסויימים לכל אזור בפנים... או שגוזרים אם הם ארוכים מדי .. האם תוכלי לפרט קצת יותר על כך? אודה על תשובתך, ערב נעים לך!

10/05/2014 | 16:49 | מאת:

החוטים המדוברים הם חוטי תפירה נספגים בשימוש של ניתוחי לב וכלי דם. החוט נמצא כלולאה על המחט, יש גדלים שונים של חוטים אשר נשארים בעור נמסים ומגרים יצרה של קולגן ושימור על האלסטיקה . החוטם אינם נותנים נפח לכן הם טיפול תומך להזרקות של חומצות היאלורוניות וקלציום. יש חוטי קרס לאזורים יותר עמוקים וגם הם נמסים , חשוב להתאים את הטיפול למטופל ולאזור ההזרקה .