הידרוקינון

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

19/04/2014 | 12:45 | מאת: שרון

שלום אני משתמשת במשחה שרקחו לי המכילה: הידרוקינון 4% רטין איי, קורטיזון וקרם בסיס. מרגישה שזה נעשה יותר גרוע כי כשהעור שלי בגב מתייבש ומתקלף (מהרטין a) הוא עלול להגביר פיגמנטציה. (מניסיון בעבר שהיה לי אם תרכובת דומה). שאלתי היא אם ניתן לרקוח משחה רק מהידרוקינון ואולי חומר בסיס אם צריך? תודה

21/04/2014 | 06:11 | מאת:

אם השילוב של ההירוקינון והרטין לא מתאים , ניתן לשלב תוכנית אחרת , של חומצה קוגית או אזלאית , לחזר לרופא שרשם להתייעצות נוספת .