הריון

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

16/05/2013 | 14:26 | מאת: אושר

שלום, הבנתי כי קרמים ותכשירים לא ימנעו סימני מתיחה אלא בעיקר גנטיקה טובה. שאלתי היא האם ניתן לקחת תוספי תזונה שיש בהם קולגן ואלסטין לשיפור אלסטיות העור בצורה פחות שטחית, בבליעה למשל והאם זה יכול להטיב עם עור לא גמיש במניעת חומרה של סימני מתיחה? אם כן, האם זה תוסף שמקבלים מרופא עור או שאולי יש ללא מרשם?.. תודה מראש

27/05/2013 | 11:25 | מאת:

שלום רב. הרפואה הקונבנציונלית לא מכירה תכשירים כאלו ולכן לא אוכל לתת לך עצות ספציפיות בברכה