הסרת פטרת ציפורניים בלייזר.

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

11/07/2011 | 11:00 | מאת: בטי

שלום. האם ניתן לפתור בעיה של פטריות בציפורניים באמצעות טיפול בלייזר? האם זה יעיל? האם זה בטוח לשימוש? האם זה יעיל גם כשמדובר בפטריות שכבר מצויות עשרות שנים והציפורן מאד נוקשה? האם יש מעבדות מורשות ומפוקחות לענין זה? באם לא מומלץ בלייזר, האם יש פתרון אחר, אך לא כדורים?

17/07/2011 | 08:00 | מאת:

בטי שלום אין כיום אף הוכחה מדעית אחת בספרות המקצועית המראה על יעילות הטיפול בלייזר בפטרת ציפורניים. הטיפול היעיל היחידי המוכח הינו טיפול בכדורים. בברכה ד"ר שלקוביץ www.derma.md

06/12/2012 | 15:55 | מאת: אלמוני

ד"ר שלקוביץ מטעה את הקוראים. הטיפול בלייזר אושר לאחרונה ע"י ה- FDA באורך גל של 1064 נ"מ. גם טיפול פוטודינמי דווח כיעיל.