קופאין במוצר קוסמטי
דיון מתוך פורום רפואת עור אסתטית
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
* שים לב! הקובץ שצורף יעלה לאתר רק לאחר אישור מנהל הפורום.
שלום רב, האם המצאות של קופאין במוצר קוסמטי עלול לגרום להכהה של העור או לפגמנטציה? מה תפקיד הקופאין במוצרי קוסמטיקה?
לקריאה נוספת והעמקה
יעלי שלום לדעתי הוא אינו עשוי לגרום להתכהות. המרכיב הנמצא בתכשירים קוסמטים נקרא COFFEE BERRY. הוא נחשב לנוגד חימצון ומונע הזדקנות של העור. בברכה ד"ר שלקוביץ www.derma.md