רואקוטן.

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

31/01/2007 | 21:56 | מאת: sOME1

שלום ומזל טוב לפתיחת הפורום. אני נמצא באמצע הטיפול ברואקוטן בין חודש 2 ל3. במינון של 20 מ"ג פעמיים ביום. כתמי אקנה שהיו לי בפנים מלפני כמה שנים עכשיו בזמן הטיפול מאוד התבהרו ומאוד בולטים. האם לכתמים החדשים (בזמן הטיפול ברואקוטן) יש צורך לטפל בהם אולי לשים שמן אתרי כלשהו או שמממש לא צריך כלום בזמן הטיפול? ולשאלה העיקירת האם לרואקוטן יש השפעה חיובית/שלילית על כתמים מלפני כמה שנים? תודה רבה ובהצלחה בפורום

01/02/2007 | 22:04 | מאת:

שלום רב. אין כל צורך להתייחס לכתמים בזמן הטיפול. בגנר הטיפול,כאשר הפצעים יסתיימו לחלוטין, תוך פרק זמן קצר ,הכתמים יעלמו אף הם. בברכה דר' שלקוביץ

28/02/2007 | 17:38 | מאת: some 1

תודה להתייחסותך לשאלתי