סובלת מסבוריאה הרבה שנים מנסה כתרופו ואחם לי הקלה

דיון מתוך פורום  רפואת עור אסתטית

18/01/2017 | 06:28 | מאת: סיוון

כבר כמה שנים סובלת מסבוריאה גירוש מציק מאחורי הראש ובאוזניים רופא עור רשם לי שמפו אלפוסיל 1ב2 תרחיץ דיפרוסאליק לאוזניים למרוח דייבובט שזה מקל אך אני צריכה למרוח באופן קבוע אחרת חוזר הסבוריאה שוב לגבי השיער אין לי שיפור ואפילו לא הקלה אני עובדת עיצות מה ואיך ניתן לרפא

28/01/2017 | 09:26 | מאת:

סבוראיה היא דלקת של בלוטות החלב של העור בדרגות חומרה שונות, קשורה לגורמים כמו מזג אויר, גנטיקה, מתח, ושינויים הורמונליים . טיפול צריך להיות משולב ורציף ,כלומר לעתים יש צורך לטיפולים יומיומיים ואו טיפולים אחת לשבוע כטיפול מניעתי . כדאי לנסות שמפו כמו קמדיס, או לקטופיל לקשקשים , ולהשאיר את האלפוסיל למקרים יותר קשים .