נובונורם לדוקטור קנטור

דיון מתוך פורום  סוכרת

24/11/2000 | 13:38 | מאת: יוד אלף

הייתי מקבל פעמיים ביום חצי מיליגרם נובונורםלאכול לפני האוכל. הרופא אמר לי שאם אני מרגיש תיאבון יתר לוריד חצי נובונורם וכך עשיתי. התיאבון עדיין טוב האם להוריד גם אתהחצי השני. בדיקות הגלוקוז שלי כשאני לוקח גם גלוקופז 850 אחד בלילה היא 95.אתה ממליץ על הורדת הנובונורם השני או לחכות לביקור הבא אצל הרופא בעוד חודשיים. כמובן תודה

25/11/2000 | 22:11 | מאת: ד"ר יורם קנטר

שלום לך, בשלב זה כדאי שתמשיך בחצי כדור לפני הארוחה העיקרית, וכן עם הנלוקופג' עד לבקורת הקרובה אצל רופאך

מנהל פורום סוכרת