סימפטומים של רמות סוכר

דיון מתוך פורום  סוכרת

03/08/2000 | 07:41 | מאת: יוד אלף

מה הם הסימפטומים של רמות סוכר גבוהות בגוף ולחילופין רמות סוכר נמוכות ץאני מקבל גלווקופז ונובונרם. איך מתמודדים עם כל אחד מהמצבים.א.אני מדבר על סוכרת 2.תודה

03/08/2000 | 20:42 | מאת: ד"ר יורם קנטר

יוד אלף שלום, עברתי על פניותיך השונות בפורום. מהשאלות שאתה מעלה נראה ל שחסר לך ידע בסיסי בנושאי סוכרת על סבוכיה. הצעתי לך היא להצטרף עוד היום כחבר באגודה הישראלית סוכרת ברח, המכבים בראשון לציון [את הטלפון תקבל ב 144 ].עם ההרשמה אתה זכאי לקבל את הספר: "מתוק לתמיד - לחיות עם סוכרת" בחינם הביתה. כל שאלותיך ומשאלותיך ייענו על ידי הספר הכתוב בשפה ברורה לכל ומכיל את מיטב המידע הדרוש לסוכרתי במידה ולאחר שתקרא -עדיין תהיינה קושיות ושאלות - נשמח לעדכן אותך

04/08/2000 | 00:47 | מאת: ד"ר יורם קנטר

יוד אף שלום, אני סוכרתי מסוג אחד, אבל אני יכול לתאר את הסימנים כפי שאני מכירם. עשוייה להיות נטייה להשמנה, צימאון והשתנה מרובים, עייפות מיוחדת הקרובה יותר ללאות שלא ניתן להפיגה במנוחה, פצעים שלא בהכרח גדולים אלא שאינם נרפאים, תחושת יובש בשפתיים ואף ריח מיוחד כשל פרי באוש. האידיקציה הפשוטה ביותר במקרה של השתנה תכופה יתר על המידה היא להשתמש במקלון לקמוס ששינוי הצבע שלו ממגע השתן מעיד על נוכחות סוכר בשתן. בברכה, מאיר

04/08/2000 | 00:56 | מאת: ד"ר יורם קנטר

ריח כשל פרי באוש הכוונה לריח מהפה, כמובן. ואני באמת מציע לך להתייחס להצעתו של ד"ר קנטר. סוכרת אינה תחביב או נושא לסקרנות ויש מענה מסודר לכל אלה. הצטרף לאגודה ותקבל ותחשף למידע רב. מאיר

מנהל פורום סוכרת